munirahizan.com

2:34 PM

Assalamualaikum Just a quick update. 


 Alhamdulillah dan finally dapat balik 'rumah' ini walaupun dah bertukar nama domain. 

Kisahnya hari tu masa buat pembayaran untuk renew domain, terlupa nak inform team NetKl. Baru ni baru teringat nak btau lepas tak dapat buka blog. Cumanya team NetKl inform yang link domain lama company broken link dari China dah beli. 

 Aduhaiiii. 

Kena tukar nama blog lain. Tapi takde idea nak letak nama apa. Then ambil keputusan guna nama yang hampir sama dengan nama lama. munirahizzan.com tukar ke munirahizan.com je. 

 Bertahun tak update blog ni. Last update tahun 2020. 

Fuhhh... banyak perubahan dah blogger ni. Hahaha. 

Terus rasa tak tau nak mula dari mana. Nak tulis apa pun rasa beku dah kepala ni.

You Might Also Like

0 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images