GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

9:31 AM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

http://www.miakassim.com/2017/10/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun_31.html?m=1
Macamana boleh kenal sama Kak Mia ni? 
Kenal dia masa sama-sama dalam KBBA Borneo sebelum ni😊😊
Cara nak sertainya mudah sahaja :-

Untuk penyertaan Blog 

  • Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. 
  • Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. 
  • Dan komen entri penyertaan korang di post ni. 
Itu untuk penyertaan blog. Untuk penyertaan thru Facebook pun ada. Macamana cara dia? Kamu klik jak tuuu na banner yang di atas. 

You Might Also Like

2 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images