Lunch Di Temerloh Catering

2:29 PM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sekali lagi Temerloh Catering Seksyen 15, Shah Alam. Haaaa. Semalam dah lunch kat sini. Hari ni repeat. Sebab? Makanannya sedap. Even menu me semalam and hari ni sama. Hehe.

Rasanya menu paling famous kat sini ialah gulai tempoyak ikan patin. Me tak makan pun. Heeeee. Ofismate yang amik menu ni. Sedap katanya.

Lain-lain tu tak sempat nak rasa lagi sebab lauknya cepat je habis. Licin pulak tu. Hebat. Hehe.

Tak sempat nak ambik gambar sangat tadi. So, me share mana yang sempat je lah ea.


My lunch
Gulai Tempoyak Ikan Patin
Temerloh Catering dalam media
JJCM pun datang sini.... 
Next time nak ajak family in law pulak jamu selera kat sini. 

You Might Also Like

2 $type={blogger}

  1. caya tak kalau lin tak pakan ikan patin dan tempoyak... uhuhuhu akukah insan paling rugi??

    ReplyDelete
  2. boleh singgah ni....
    masuk list.

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images