mytayar.com - Tayar & Servis Kereta Online

11:04 AM

*Entry Berbayar*

Tayar & Servis Kereta Online | Macamana nak dapatkan maklumat mengenai tayar dan servis kereta online? Mytayar.com jawapannya. Zaman celik IT memudahkan kita berurusan hanya dengan satu sentuhan. Tak perlu buang masa mencari dari satu bengkel ke satu bengkel. Hanya layari mytayar.com, anda akan temui apa yang anda perlukan. 
Mytayar.com – Tayar & Servis Kereta Online

www.mytayar.com adalah website yang menjual tayar, bateri dan servis kereta secara online. Bengkel-bengkel yang bekerjasama dengan mytayar.com adalah bengkel yang boleh dipercayai dan memberikan servis terbaik pada pelanggan. Buat masa ini, lebih 10 bengkel telah pun mula berkolaborasi dengan mytayar.com.
Kelebihan mytayar.com adalah :

o    Satu-satunya kedai tayar online di Malaysia
o    Banyak pilihan tayar, bateri dan pakej perkhidmatan yang ditawarkan dari lebih 10 bengkel sekitar Lembah Klang
o    Harga telah diletakkan dalam website. Harga terendah sama saja untuk semua orang tak kisah la sesiapa pun.
o    Pembeli  tahu apa dia dapat dan apa yang kena bayar extra. Kurang risiko kena tipu oleh kedai yang tidak bertanggung jawab.
o    Hanya bayar 5% deposit kat website untuk booking. Dah dapat tayar, bateri atau servis; baru bayar lagi 95% terus kat kedai. User tak risau bayar mahal-mahal kat internet.
o    Kalau beli bateri, free delivery ke rumah/office jika berada di KL, PJ, Shah Alam, Putrajaya, Puchong, Bangi & Kajang.Untuk maklumat lanjut --> Bateri Kereta


Untuk maklumat lanjut --> Penyelenggaraan Kereta


*Promosi September*

Beli 4 tayar, percuma 1 helai t-shirt mytayar.com


Testimoni Pelanggan

Jadi bagaimana? mytayar.com memastikan kepuasan pelanggan dalam menyediakan servis kepada pelanggan sebab itulah rata-rata semuanya berpuas hati dengan khidmat yang telah diterima.  


Beli tayar dan dapatkan servis kereta terbaik dari mytayar.com. Mahukan maklumat lanjut? Mahukan harga terbaik? Hubungi mytayar.com sekarang!

Telefon : (+6010-77 82927)

Masa beroperasi : 10.00 am – 6.00 pm (Isnin hingga Jumaat)You Might Also Like

4 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images