Nuffnang : Cek Pertama

12:14 PM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah. Setelah hampir 4 tahun berblog merasa juga me pendapatan dari Nuffnang. Walaupun jumlahnya taklah sebanyak nuffnanger yang lain tapi lepaslah untuk buat simpanan anak-anak. Syukur sangat.

Abaikan pen yang comel tu yaaa. Hehehe. Malas nak blurkan tu yang jadi macam tu. Ok! Negatif sangat perkataan malas tu kan. Ampunkan hamba.

Thanks again Nuffnang.


Posted via Blogaway

You Might Also Like

13 $type={blogger}

  1. Salam kenal..bestnyee..doa-doa sy pon dpt camni gak! Hihihii ^^

    ReplyDelete
  2. wah.... congrats ye.. sy xpnah lg cashout...huhu~

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...sempat Cik Moon cash out tu, leh buat raya. Hehe..tahniah (^^,)

    ReplyDelete
  4. rezeki raya...sy x sabar nak tengok cek yg ke2..x penuh2 pun lg tabung yg ada tu

    ReplyDelete
  5. perghhh
    piwittt hihihi
    alhamdulillah :D <3

    ReplyDelete
  6. Tahniah. saya pulak tak tahu bila boleh nak cash out nye. Huhuhu.

    anyway, salam singgah dari follower #1345

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images