Majlis Sambutan Hari Raya IPPB UiTM

9:07 AM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Majlis sambutan raya ni berlangsung pada Jumaat lepas. Meriah memang meriah. Ramai yang datang but me tak sempat nak beramas mesra sangat malam tu sebab terpaksa temankan Aisya tido dalam surau pejabat en.abg.

Aisya tak sihat sangat masa tu. Demam, selesema and batuk. Huhu.

Ingat memang taknak pegi sebab Aisya tak sihat, alih-alih masa en.abg jemput kat opis Aisya duk hai-hai dari dalam keta. Huhuhu.

Sempat gak lah Aisya round gerai-gerai setiap bahagian yang ada. Penat tau nak kejar. Sampai tak sedar yang me berlari kejar Aisya. Orang lain pulak duk risau tengok me lari. Yelah. Dah lah tengah tunggu hari. Huhuhu. Lasak sangat anak dara sorang tu. Dalam tak sihat tu aktif jugak berlari and main.

Potong jangan tak potong.. :)
Gerai Air
Eh,, mana Umi?

You Might Also Like

1 $type={blogger}

  1. Aisya sgt2 cun...jumpa arituh x puas tau mommy izzan...best yer sambutan hari raya di UITM...meriahhh

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images