Hari Pertama Di Tempat Baru

2:25 PM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Dah lapor diri pagi tadi. Penempatan PTAR1 UiTM Shah Alam. Alhamdulillah. Semuanya ok2 saja. Cuma pagi tadi rasa macam baru mula-mula masuk keja. Banyak sangat rerama di perut. Hehehe.

Kawan sekerja? Tak jumpa lagi. Baru jumpa beberapa orang. Ok ke tak? Hope ok. :)

Bos? Pun dah jumpa. First impression, sempoi and bersemangat. Tak tau nak cakap lebih-lebih but so far memang OK sangat. :)

Suasana? Sangat berbeza dengan tempat keja lama. Maklumlah, sebelum ni keja kat branch and sekarang ni dah masuk induk. Haruslah berbeza. Ye tak?

Still rindu dengan kawan-kawan lama. Rindu dengan suasana yang riuh dengan gelak ketawa diorang. Huhu. Wish to meet them again very soon. InsyaALLAH.

p/s : yang best sangat sebab dah boleh duk dekat ngan en.abg. Aisya pun happy sangat. Tiap-tiap pagi mesti cari ayah dia dulu.  Heeeee~

You Might Also Like

3 $type={blogger}

  1. dah dapat biasakan diri dah

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Tahniah kak moon..selamat menjadi warga Shah Alam..moga tahan dengan jammed kat shah alam tu...kikiki

    ReplyDelete
  3. @miss ct

    wa'alaikumussalam ct..

    jammed mengajar kita erti sabar.. huwaaaaa.. ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images