Cerita Lama | It's TrueLy Me!!

8:10 PM

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Tadi tiba-tiba rasa cam nak google balik cerpen yang penah me post kat penulisan2u.

PRINSIP CINTA AINA

Cerpen ni around 2009 kut me siapkan. If x salah arr. Bila baca balik, how childish jalan cerita ni. Huahua.

Bila baca komen-komen tu semua, terharu pun ada. Thanks bagi mereka, mereka dan mereka yang sudi baca and bagi sokongan untuk me terus berkarya.

InsyaALLAH, me akan cuba untuk buat karya-karya yang lebih bermutu pas ni.

Ada cerita disebalik cerpen ni sebenarnya. Cerita apa? Rasanya senang jep nak guess kan.. Huhu..

You Might Also Like

2 $type={blogger}

  1. wahh yunk! pandainya tulis cerpen.. moga terus success k :)

    ReplyDelete
  2. hai thanx singgah blog sy..

    -wah..pandai tulis cerpen upenye...gudluck

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images