JIKA AKU PELAKON POPULAR

12:48 PM


Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Wah,, wah,, bukan maen lagi tajuk ea...ahaks! Nak join segmen Mak Dara ni...Saja bajet pandai berlakon...hahaha...Nak join jugak? klik jak pic header kat atas tu...

* Nak berlakon teater, drama atau filem

Drama kut...best...bleh bagi orang meluat lama sikit tengok me kat tv...hahaha....

* Watak yang diidamkan

Opkos nak watak baek-baek...muka suci murni ni mana ada bakat nak dapat watak jahat..hahahaha... :tampar

* Nak berlakon disamping Pelakon popular mana

Nak Iqram...eh,, Ashraf Muslim...hurm,, Farid Kamil lagi ok kut... hahahaha...ok lah,, me pilih Sam Shaheizy...muktamad!! ngehehehe...

* Nama glamour anda

Glamour apa nama Moon... ahaks...

Sesi perasan bagus telah siap...hehehe...

You Might Also Like

9 $type={blogger}

  1. wahhh besttt2 jawapannya.. Iqram br aje berlakon dalam drama Mak Dara yg ditayangkan kat rtm2 3 hari lepas tajuk drama Aku Dia dan Dia hehe

    ReplyDelete
  2. watak gatal la ek..lg sesuai..sbb gatal nk yg hensem2 jer..hahaha

    ReplyDelete
  3. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA:

    best if dapat berlakon ngan Iqram...Hero Malaya tuuu... ehiks... ;)

    ReplyDelete
  4. @Ujang9897:

    ai sedar diri nyah...x sesuai watak gatal yang selalu liuk lentuk macam rumput kena tiup angin...badan keras cam me confirm x jadi...hahaha...

    ReplyDelete
  5. aku takde watak lagi... takde job lagi la ni....huhu

    ReplyDelete
  6. Glamer aper nama MoOn tuuu .. Simple dan senang nak ingat ;D

    ReplyDelete
  7. ceh nak jugak tu jadi pelakon... sebenarnya fs pun nak sbnrnye// ngeh.. nak blakun filem sci fi punye.. pergghh mesti pecah panggung.. :p

    latest -
    Tukang Cerita Lagi Hebat Dari Tukang Kayu

    ReplyDelete
  8. wahh nk berlakon drama yu..auww auww..ai minat erobik dpn tv je..eh releven x??lalala =P

    ReplyDelete
  9. oh hye artis "mOoN", nak sain? :p

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images