Segmen Mari Menyambung Cerita

12:00 AM

anda kreatif? berbakat? bukan bakat menyanyi sebab ini bukan AF9... bukan bakat berlakon sebab ini bukan Pilih Kasih tapi ini entry untuk menyerlahkan bakat penulisan anda sebagai blogger...and dun say no bila anda adalah sorang blogger tegar! ehiks...saja lagak lebey...bagi penampar sikit.... :p

Konsep yang mudah lagi memudahkan. 
  • Semua peserta yang join segmen ini dikehendaki menaip satu entri untuk menyambung cerita daripada peserta sebelumnya.
  • Peserta yang menyambung cerita hendaklah memberikan backlink kepada cerita yang disambungnya. Contoh: peserta kedua membuat judul kedua dan memberikan backlink kepada judul yang pertama di blog peserta pertama.
  • Cerita mestilah berdasarkan kepada tajuk dan jalan cerita terpulang kepada penulis tetapi permulaan cerita pastikan berkait dengan judul sebelumnya.
  • Turutan cerita mengikut jumlah peserta. Dan saya akan menyenaraikan siapa yang akan mula sampai la ke penghabisan.
Siapa yang boleh join?
  • Siapa saja pon boleh, samaada blogger ataupon facebooker (dengan menggunakan note). Untuk twitterer harap maaf ye, anda nak tulis cerita kat mana sih.
Okay2, setakat ini tajuk belum ditentukan lagi. Jadi kepada yang berminat boleh tinggalkan komen disini sehingga pukul 9 malam, ini esok bergantung pada jumlah penyertaan. Sebarang update akan diberitahu kelak. Sebarang pertanyaan boleh cari saya di blogger chat room.
So,, tunggu apalagi...serlahkan bakat yang anda pendam selama ini dengan meninggalkan komen di SINI...


You Might Also Like

6 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images