Haunted Number?!

8:33 PM

ok! sangat tension ari ni...tiba-tiba dapat panggilan dari someone yang mencari Puterinya...and btw who's Puteri? Nora Danish? ok! xda kaitan....

and apa yang buat me bengang sangat-sangat is when someone called just now saying that i ruined their marriage...what the,,,!!! and orang yang call tu certainly orang semenanjung dari no pemanggil and i'm totally at SABAH!! tapi kalau me kat semenanjung pun,, xda masa lah mo p kacau rumah tangga orang...better me fokus ngan my life...

siap sumpah seranah lagi tu...kata macam-macam...dah btau yang me x kenal pun diorang but x percaya...dah kata yang me ni kat sabah still kata me tipu..pembohong besar...ades!! x fahamlah...

agak-agak macamana orang yg guna nombor ni before?!

You Might Also Like

0 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images