Award Dan Tag Dari Cinta Ilahi

6:04 PM


Salam...Me dapat tag dari Tulip , actually beberapa hari sudah and petang ni baru buat..sowi2..lambat sikit..tag dan award ni diberikan oleh Cinta Ilahi ...
award ada di side bar sebelah kiri...comelkan...:)
 
nak amik award ni kena jawab tag tau...

::Apakah pendapat anda tentang blog Cinta Ilahi?::
simple, nice and cute...:)

::3 perkara yang ada buat semasa melawat blog Cinta Ilahi..::
~Tinggal jejak kat shoutbox
~Round-round tengok entry...
~Komen entry yang menarik...

::Tag kepada 5 orang...(if nak amik award tu kena jadi follower blog Cinta Ilahi...if tak nak,, amik tag sahaja...award dikecualikan)::


You Might Also Like

0 $type={blogger}

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images